Clubkampioenschap Senioren - Dubbel

Stacks Image 620
Links: onze winnaars, Kristof & Rowan
Rechts: onze finalisten, Ruben & Thomas
Stacks Image 794
Woensdag 9/5/2018, clubkampioenschap dubbel senioren met voorgift TTC Rupel. Er waren 24 dubbels ingeschreven, dus een zeer mooi opkomst. Om 20u00 startten we met 6 poules van elk 4 dubbels, een mooie mix van alle klassementen. Na vele spannende wedstrijden waren alle poules afgerond rond 22u30. De beste 16 ploegen konden zich plaatsen voor de achtste finales. De meeste vaste waarden waren aanwezig.

Hieronder vinden jullie de uitslagen:

¼ finales:
Wim/Koen tegen Katrien/Philip
Simon/Simon tegen Kristof/Rowan
Kris/Sander tegen Joeri/Yannick
Erik/Johan tegen Thomas/Ruben

½ finales:
Wim/Koen tegen Kristof/Rowan
Joeri/Yannick tegen Thomas/Ruben

De finale werd gespeeld tussen Kristof/Rowan en de beide broers Thomas/Ruben. Na een spannende strijd
Werd eindelijk het pleit beslecht in het voordeel van Kristof en Rowan.
Proficiat aan iedereen voor deze fijne en sportieve avond!
Lees meer...

Clubkampioenschap 2018 Enkel Senioren

Op zondag 11 maart 2018 was het vroeg uit de veren. Ons jaarlijks Clubkampioenschap voor Senioren had weer plaats.
We speelden met 3 poules van 6 personen. Met andere woorden … de hele dag tafeltennissen à volanté.
Uiteindelijk werd er een spannende finale gespeeld tussen Matthias en Katrien, waaruit Katrien de overwinnaar werd.
Proficiat aan de winnaars en bedankt Wout voor de organisatie. Wout wist de hele dag alles in goede banen te leiden.
Stacks Image 694
Stacks Image 699
Stacks Image 705
Stacks Image 707
Stacks Image 709
Stacks Image 721
Stacks Image 723
Stacks Image 725
Lees meer...

Clubkampioenschap Jeugd Enkel

Stacks Image 602
Stacks Image 604
Stacks Image 606
Stacks Image 608
Op zaterdag 18 november werd er onder onze jeugdspelers gestreden om de felbegeerde titel van clubkampioen van TTC Rupel. We gingen op zoek naar kampioenen die hun naam konden bijschrijven in de kroniek van onze trotse club. Zonder verpinken of enige sentiment voor vriendschapsbanden gingen 16 dapperen elkaar met een palet in de hand te lijf. Hier werd gestreden om kostbaar edelmetaal – medelijden was niet aan de orde…

Er werd in twee reeksen gespeeld: niet-geklasseerde en geklasseerde spelers. In die eerste reeks namen alle spelers het tegen elkaar op in één grote poule. Nadat het stof van het strijdgewoel in deze reeds was neergedaald, kwam uiteindelijk Sam Muyshondt als overwinnaar uit de strijd. Hijzelf mag zichzelf een heel jaar clubkampioen onder de niet-geklasseerden noemen (vermoedelijk de laatste keer dat hij in die reeds deelneemt).
In de geklasseerde reeks de spelers in twee poules opgedeeld en daarin werd gespeeld met en zonder voorgift, wat ervoor zorgde dat de rangschikking in beide reeks ietwat anders was.

In de eindstrijd met voorgift bekampen Frédric, Remz, Jonas en Thomas elkaar in de halve finale. Thomas en Remz kwamen hier als winnaar uit en mochten het tegen elkaar opnemen in de finale. Daarin schoot Remz uit de startblokken en nam snel een 2-0 voorsprong. Thomas, die de voorgift die hij moest geven als een blok beton aan zijn been meesleurde, bood nog weerstand in de 3de set, maar moest uiteindelijk met 3-1 het onderspit delven. En zo mag Remz zich één jaar lang ‘clubkampioen jeugd met voorgift’ noemen!
In de halve finales zonder voorgift namen Frédric, Victor, Jari en Thomas het tegen elkaar op. Bevrijdt van de last van hun vele punten voorgift ontdeden onze fiere B’s zich van hun tegenstand en namen Thomas en Victor plaats aan de finaletafel, tevens een heruitgave van de finale zonder voorgift van vorig jaar. Thomas liet zich vanaf de start echter opnieuw verassen en keek voor hij het wist tegen een 1-0 achterstand aan. Victor, gebrand op revanche voor zijn nederlaag van een jaar geleden, speelde slim, efficiënt en – bovenal – goed. In minder dan enkele minuten werd en gewisseld van kant. In tegenstelling tot zijn eerste finale nam Thomas zichzelf echter wel bij zijn eigen nekvel en stak hij een paar tandjes bij. Wat volgende was een bijzonder hoogstaande finale waarin Thomas zijn achterstand omboog in een 2-1 voorsprong. De 4de set draaide uit op een nagelbijter waarin beide heren een hand uitstaken naar setwinst. Het was echter Thomas die de bovenhand nam en zichzelf zo voor een jaar opvolgt als ‘clubkampioen zonder voorgift’.

Ik feliciteer als organisator alle deelnemers en in het bijzonder onze kampioenen!
Tot slot rest me nog om alle supporters en iedereen die de organisatie van het tornooi mogelijk maakte, door een handje te helpen, te bedanken!

Wout
Lees meer...

Clubkamioenschap 2017-2018 Senioren (zonder voorgift)

Clubkampioen Senioren TTC Rupel 2017-2018 is Thomas De Vleeschouwer. Proficiat!
Thomas won de finale tegen Christophe Janssens op overtuigende wijze.
Bedankt aan alle deelnemers!
Stacks Image 503
Stacks Image 510
Stacks Image 512
Lees meer...

Clubkampioenschap voor Dubbels 2017

Stacks Image 285
Op woensdag 24 mei had ons Clubkampioenschap voor Dubbels plaats. In een zeer warme sportzaal kwamen 17 ploegen tegen elkander uit. We speelden in 3 poules.

Proficiat aan onze nieuwe clubkampioenen,
Geoffrey Felix en Koen Baets. Alsook proficiat aan de verliezende finalisten Peter Hadermann en Koen Van den Eynde.

Bedankt aan alle deelnemers voor de fijne avond!
Lees meer...

Clubkampioenschap Dubbel Jeugd 2017

2017 Verslag dubbelkampioenschap jeugd

Bij de start van de paasvakantie organiseerden we het clubkampioenschap dubbel voor onze jeugdspelers. Een ideaal moment dus om hun krachten te bundelen met een teamgenoot en zich te meten met andere jeugdige Rupelduo’s. Omstreeks 14u bestegen 8 dappere gladiatorenduo’s de arena. Vier van deze duo’s traden aan in de reeks ‘geklasseerden’ … [LEES MEER]
Lees meer...

Clubkampioenschap Senioren - Enkel

Op 28 januari 2017 had ons Clubkampioenschap Senioren plaats.

Dank aan
  • Simon Van Hoofstat voor de praktische ondersteuning;
  • de beste kok, Yves, top hamburgers !
  • alle vrijwillige tappers

Proficiat aan alle deelnemers en uiteraard de winnaars.

Top kampioenschap!

Mooie jeugdige winnaars Alec Janssens en Thomas !
Het was een sportieve namiddag en avond.

DSC_0421 DSC_0422
Lees meer...

Clubkampioenschap Jeugd Enkel – Trofee Lucien Van den Bossche

IMG_5286 web

Op zaterdag 12 november vond ons jaarlijkse clubkampioenschap enkel voor jeugdspeler plaats. Maar liefst 35spelers, jawel 35 !!!, schreven zich in en gingen de uitdaging aan om te knokken voor de befaamde Schaal Lucien Van den Bossche. Slechts illustere iconen van de club konden deze trofee reeds op hun naam schrijven, en vandaag gingen we op zoek naar opvolgers! Dit jaar werd er wederom gespeeld in twee categorieën, de niet-geklasseerden (NG’s) en geklasseerden. In die laatste categorie werd daarnaast ook de opdeling met en zonder voorgift gehanteerd. … [LEES MEER]

[FOTOS]
Lees meer...
 Pagina 1